Mia & Klara :)




Hoffmaestro & Chraa LIVE

Glömde att rapportera efter konserten med Hoffmaestro & Chraa förra helgen på Nefertiti i Göteborg, och de rekomenderas varmt! En av de bästa klubbspelningar jag vart på. Alla var helt genomsvettiga efteråt från allt studsande.. Har ni möjlighet så gå och se dom!
Grymma musiker och jag älskar sångarens röst! Varenda spår på albumet är grymt enligt mig. Betyg: SSSSS



Facebook & framtiden

Kom precis in från en promenad med en kompis. På promenaden började vi diskutera facebook. Denna sida har irriterat mig ett tag nu. Med internets framgång så försvinner en massa spänning med livet. Om man stötte på en gammal vän förr så kunde man helt ärligt fråga frågan: Hur e det? eller vad gör du nu förtiden?
Hur ska jag kunna ställa de frågorna till folk som har beskrivit precis vad de gjort eller lagt upp bilder som visar varje steg de tar? Om jag vet att de har vart i t ex Kina ett år och pluggat och lägger upp bilder från varenda fest de vart på och alla nya människor de träffat... Mystiken har försvunnit.
Jag längtar tillbaka till den tiden då man hade vart på charter semester med familjen eller vännerna och efteråt lämnade in rullarna på siba för att sedan få tillbaks de färdiga papperskopiorna ca en vecka efteråt. Slå sig ner vid köksbordet och titta tillsammans. ååh nostalgi! Jag kanske låter gammaldags men det var bättre förr :P

Vart är sommaren!?!?

Här sitter man största delen av året och väntar på den korta men förhoppningsfullt varma sommaren... Och blir alltid lika besviken när den kommer. Vart är solen och värmen? Ska man inte kunna ligga vid havet och bada och sola?
Jag är en av de människor som inte klarar av den svenska vintern. Tycker att det är fruktansvärt.. Jag kommer förmodligen bo utomlands när jag blir "vuxen". Skulle aldrig kunna tänka mig att bo i Sverige när jag blir äldre och får familj. Varje år blir jag mer och mer säker. Jag gillar snön och att åka skidor, men bara på mina villkor och om jag väljer det själv.. 


Naturdiet

Fick för mig att bara dricka pulverdryck i fem dagar nu. Inte för att banta för det har jag hört att man bara går upp direkt efteråt ändå, utan mer för att rensa kroppen lite. Har ätit så mycket skit det senaste så jag ska köra på pulver, frukt och vitaminer nu i fem dagar och se vad som händer.
Fruktansvärt tråkigt är det bara.. frukten älskar jag ju men hur kul är det att dricka en kopp midag som slinker ner på två minuter.. Jaja.. / FactoryGirl




Hoffmaestro & chraa

Sitter och lyssnar in mig på Hoffmaestro & Chraa. Deras album heter The Storm och man blir så glad av att lyssna på det. Känns som att man är i Karibien eller nåt. Rekomenderar dom starkt! Ska se dom på lördag på Nefertiti i Göteborg. Då blir det fest! De har även en myspace sida www.myspace.com/hoffmaestro. Kolla in!



Lyssna och skriv vad ni tycker


Sex and the city afton

Efter två dagars festande blir det en hemmakväll med Sex and the city. Måste se klart hela boxen innan jag ser filmen som nu går på bio.. Ha en trevlig kväll! // FactoryGirl




Bäst klädda kvinna vs. man (enligt mig)

KVINNA

1. Gwen Stefani-
Hon har sen första albumet släpptes med No Doubt alltid haft sin egna stil. Jag älskar när människor klär sig för sig själva och uttrycker sig själva genom stil utan att bry sig om vad andra tycker. Hon har ändrat stil många gånger men alltid haft kvar sin originalitet och aldrig varit någon slav under trender. Hon har även eget  lyckat kläd och sko märke som heter L.A.M.B.







2. Mary-Kate and Ashley Olsen- Kunde inte bestämma mig för vem av Mary-Kate och Ashley som skulle komma först  så de fick en delad andra plats. Mary-Kate står för den lite mer coola, rockiga stilen medan Ashley är lite mer classy.




3. Sienna Miller- Många anser att Sienna härmar Kate Moss till stilen men jag håller inte med. Hon är egen och ligger högt över Kate när det kommer till stil. Hon har eget klädmärke tillsammans med systern Savannah som heter
Twenty8Twelve.



4. Ashlee Simpson- Om man jämför systrarna Simpson så är den yngre den ende som kan klä sig.



5. Diane Krüger- Man hör inte så mycket om hennes känsla för stil. Hon är klart underskattad.



MAN

1. Kanye West-
Han är den ende stora hip hop artisten som har en fullt ut egen stil. Jag såg honom på festivalen Way out west förra sommaren och blev så imponerad av att han såg så fräsch ut hela timmen igenom.. Jag hoppas inte att han har någon stylist.


 


 



2. Johnny Depp- Min favorit skådespelare. Han om någon är originell. Han kör sin egna grej och tar inte sig själv på för stort allvar.



3. Jude Law- Snygg man i kavaj



4. Pharrell Williams-
Med en cool mix av uppklätt och street. Pharrell har även ett eget klädmärke som heter Billionaire Boys Club och eget skomärke som heter Ice Cream. Riktigt snygga grejer, kolla in!


 



5. Josh Hartnett- Han är en typisk snygging som ser ut som att han bara slängt på sig det närmsta i garderoben men har förmodligen stått och valt ut noggrant..




RSS 2.0